- Reaksiyon puanı
- 1
- Web sitesi
- blokhane.com
Minecraft dünyasında kendi klanını yöneten topluluk liderleri için özel olarak tasarlanmış prestijli bir rütbe: Klan Sahibi.
Bu rütbe; kriterleri karşılayan, aktif bir klan yöneten ve başvurusunu başarıyla tamamlayan üyelerimize verilir. Aşağıda, Klan Sahibi rütbesinin avantajları, başvuru koşulları ve detaylı başvuru rehberi yer alıyor.
Klan Sahibi Rütbesinin Avantajları
Blokhane forumunda Klan Sahibi olarak elde edeceğiniz ayrıcalıklar:- Öne Çıkan Profil: Renkli kullanıcı adı ve özel rozetle diğer üyeler arasında liderliğinizi gösterin.
- BlokPass Üyeliği: 30 gün boyunca ücretsiz BlokPass üyeliği ile ek özelliklerden yararlanın.
- Özel Kategori Erişimi: Sadece Klan Sahiplerine özel forum alanlarında taktik, strateji ve organizasyon fikirleri paylaşın.
- Destek Önceliği: Forum ekibinden hızlı teknik ve topluluk desteği.
- Konuyu Üste Taşıma: Günlük 3 defa klan tanıtım konunuzu üste taşıyabilme hakkı.
Başvuru Şartları
Bu seçkin rütbeyi almak için şu kriterleri karşılamanız gerekir:- Aktif Minecraft Klanı: Düzenli etkinlikler düzenleyen ve en az +20 aktif oyuncuya sahip bir klanınız olmalı.
- Forum Aktifliği: Blokhane’de en az +30 mesaj göndermiş olmak.
- Tanıtım Konusu: Klanınızı detaylı anlatan ve güncel tutulan bir tanıtım konusuna sahip olmak.
- Topluluk Kurallarına Uyum: Klanınızın Blokhane Topluluk Kurallarına uygun olması.
- Etiket Kullanımı: Tanıtım konunuzda +10 SEO uyumlu etiket (ör. minecraft klan, pvp klan, survival klan) kullanılması.
Nasıl Başvurulur?
Klan Sahibi rütbesine başvuru oldukça basittir: Aşağıdaki bilgileri doldurup Discord sunucumuz üzerinden bir destek talebi açmanız yeterli.
Kod:
Kişisel Bilgiler
• Ad – Soyad:
• E-posta:
• Discord Kullanıcı Adı:
Klan Bilgileri
• Klan Adı:
• Klanın Oynadığı Sunucu/Mod (Survival, PvP, Skyblock, vb.):
• Ortalama Aktif Üye Sayısı:
• Kuruluş Tarihi:
Tanıtım ve İletişim
• Klan Tanıtım Konusu (Blokhane linki):
• Discord Sunucu Linki:
• Web Sitesi / Sosyal Medya (varsa):
Ek Bilgi
• Klanın Öne Çıkan Özellikleri:
• Kısa Tanıtım Metni:
Blokhane Klan Sahibi Rütbesi ile Topluluğunu Güçlendir
Minecraft klanınızı sadece bir oyun grubu değil, marka değeri olan bir topluluk haline getirin.Blokhane’nin sunduğu bu özel rütbe ile:
- Yeni oyuncuların ilgisini çekin,
- Klanınızın görünürlüğünü artırın,
- Oyuncu topluluğunuzu büyütün ve liderliğinizi kanıtlayın.
Blokhane Klan Sahibi Rütbesi, klanınıza prestij, güven ve uzun vadeli başarı kazandırmak için tasarlandı.