Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.

Apcu

discord.gg/blokhane
Yönetici
Forum Sahibi
Yönetici
Onaylı Ekip
Sunucu Sahibi
Reaksiyon puanı
1
Web sitesi
blokhane.com
🌐 Blokhane Klan Sahibi Rütbesi | Avantajlar ve Başvuru Rehberi

Minecraft dünyasında kendi klanını yöneten topluluk liderleri için özel olarak tasarlanmış prestijli bir rütbe: Klan Sahibi.

Bu rütbe; kriterleri karşılayan, aktif bir klan yöneten ve başvurusunu başarıyla tamamlayan üyelerimize verilir. Aşağıda, Klan Sahibi rütbesinin avantajları, başvuru koşulları ve detaylı başvuru rehberi yer alıyor.

🎯 Klan Sahibi Rütbesinin Avantajları

Blokhane forumunda Klan Sahibi olarak elde edeceğiniz ayrıcalıklar:
  • Öne Çıkan Profil: Renkli kullanıcı adı ve özel rozetle diğer üyeler arasında liderliğinizi gösterin.
  • BlokPass Üyeliği: 30 gün boyunca ücretsiz BlokPass üyeliği ile ek özelliklerden yararlanın.
  • Özel Kategori Erişimi: Sadece Klan Sahiplerine özel forum alanlarında taktik, strateji ve organizasyon fikirleri paylaşın.
  • Destek Önceliği: Forum ekibinden hızlı teknik ve topluluk desteği.
  • Konuyu Üste Taşıma: Günlük 3 defa klan tanıtım konunuzu üste taşıyabilme hakkı.

📝 Başvuru Şartları

Bu seçkin rütbeyi almak için şu kriterleri karşılamanız gerekir:
  • Aktif Minecraft Klanı: Düzenli etkinlikler düzenleyen ve en az +20 aktif oyuncuya sahip bir klanınız olmalı.
  • Forum Aktifliği: Blokhane’de en az +30 mesaj göndermiş olmak.
  • Tanıtım Konusu: Klanınızı detaylı anlatan ve güncel tutulan bir tanıtım konusuna sahip olmak.
  • Topluluk Kurallarına Uyum: Klanınızın Blokhane Topluluk Kurallarına uygun olması.
  • Etiket Kullanımı: Tanıtım konunuzda +10 SEO uyumlu etiket (ör. minecraft klan, pvp klan, survival klan) kullanılması.

🚀 Nasıl Başvurulur?

Klan Sahibi rütbesine başvuru oldukça basittir: Aşağıdaki bilgileri doldurup Discord sunucumuz üzerinden bir destek talebi açmanız yeterli.

Kod:
Kişisel Bilgiler
• Ad – Soyad:
• E-posta:
• Discord Kullanıcı Adı:

Klan Bilgileri
• Klan Adı:
• Klanın Oynadığı Sunucu/Mod (Survival, PvP, Skyblock, vb.):
• Ortalama Aktif Üye Sayısı:
• Kuruluş Tarihi:

Tanıtım ve İletişim
• Klan Tanıtım Konusu (Blokhane linki):
• Discord Sunucu Linki:
• Web Sitesi / Sosyal Medya (varsa):

Ek Bilgi
• Klanın Öne Çıkan Özellikleri:
• Kısa Tanıtım Metni:

✨ Blokhane Klan Sahibi Rütbesi ile Topluluğunu Güçlendir

Minecraft klanınızı sadece bir oyun grubu değil, marka değeri olan bir topluluk haline getirin.
Blokhane’nin sunduğu bu özel rütbe ile:

• Yeni oyuncuların ilgisini çekin,
  • Klanınızın görünürlüğünü artırın,
  • Oyuncu topluluğunuzu büyütün ve liderliğinizi kanıtlayın.

Blokhane Klan Sahibi Rütbesi, klanınıza prestij, güven ve uzun vadeli başarı kazandırmak için tasarlandı.

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
Geri